Sådan finder du en god ismaskine

En ismaskine er essentiel for at lave is som er lige så blød og cremet, som dem du finder hos de bedste is-producenter i Danmark. Den vigtigste funktion ved ismaskinen er selvfølgelig rotationsevnen. Det er nemlig den konstante rotation, imens massen bliver nedkølet, som gør, at isen bliver cremet i stedet for krystalliseret. Selvom, at det er det vigtigste element ved en ismaskine, så er der en række funktioner, som gør en ismaskine bedre end resten.

De bedste og dyreste ismaskiner er lavet til at lave is i store mængder og helst hurtigt. Det vil typisk betyde, at der er store nedkølingselementer og kompressorer i ismaskinen, for at den kan nedkøle store mængder ismasse hurtigt. Du skal overveje, om du helst vil have en maskine med kompressor eller køleelementer. Fordelen ved kompressoren er dog, at du ikke skal vente på, at alle køleelementer er helt frosne, inden du kan lave is. Hvis du dog ikke har brug for at lave kæmpe mængder af is ad gangen, så behøver du ikke at købe den største ismaskine på markedet.

En anden vigtig funktion ved en ismaskine er, hvor mange forskellige settings den har. Hvis du kun laver flødeis, så behøver du ikke investere i en ismaskine som kan lave alt fra sorbet til yoghurtis. Hvis du dog kan lide en variation af forskellige isstorter, så kan det være smart at investere i én maskine som kan lave dem alle.

Den sidste ting at overveje er, hvor nem en ismaskine er at rengøre. Hvis du køber en maskine som er umulig at gøre ren, så kommer du nok ikke til at bruge den. Det er derfor smart at lede efter en, hvor de beskidte dele nemt kan tages ud og gøres rent. Jo nemmere en ismaskine er at gøre rent, jo mere vil du typisk få den brugt.

0/50 ratings

Lorem 6, 2345 ipsum, set

+12 34 56 78 90