Ofte stillede spørgsmål.

 

Her er nogle almindelige spørgsmål om IsmaskineTest.

Hvilket mærke isproducenter er bedst?

Der er mange forskellige mærker, som hver kan noget godt. Hvis du gerne vil have en ismaskine i højeste kvalitet, så er mærker som DeLonghi og Nemox de mest eftertragtede. Du skal dog være klar på at skulle betale lidt mere.

Hvor længe kan jeg forvente, at min ismaskine holder?

Det er svært at sige præcis, hvor længe en ismaskine holder, da der er mange forskellige parameter som er i spil. Det vigtigste for at forlænge din ismaskines liv er vedligeholdelse. Det betyder, at du skal sørge for ikke at overbelaste den og sørge for at gøre den ordentlig ren efter brug.

Er det værd at købe bærbar ismaskine?

Hvis du ikke laver is ofte, så er en bærbar ismaskine uden tvivl det hele værd. Den er nemlig nem at opbevare i et skab som ikke nødvendigvis er i køkkenet, hvor du så nemt kan hente den, når der er brug for den.

Har ismaskiner brug for en særlig elektrisk kilde?

Nej, langt de fleste ismaskiner har bare brug for en stikkontakt. Du kan kun opleve at møde ismaskiner som har et specielt stik, hvis du skal have en industristørrelse – men det er nok lidt ambitiøst i et almindeligt køkken.

Bruger bærbar ismaskine meget elektricitet?

Det går meget an på, hvilken type ismaskine du har købt. Nogle modeller har køleelementer som skal i fryseren først, inden du kan bruge maskinen til at lave is, hvilket ikke bruger så meget energi som en kompressor, som gør ismaskinen til en lille fryser.

0/50 ratings

Lorem 6, 2345 ipsum, set

+12 34 56 78 90